Αποστολές / Επιστροφές

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Διαθέσιμο» αποστέλλονται την επόμενη πρώτη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας ή ακόμα και την ίδια ημέρα (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι) με courier.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους πενήντα (50,00) ευρώ o πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των πενήντα (50,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2.50 ευρώ, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα δύο (2) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1,10) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα. 

Αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνονται με 8 € μέχρι 5 κιλά με την Γενική Ταχυδρομική. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του,    αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (27210 29986 ή 6983654500) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@i-beauty.gr).

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή αποστολής λάνθασμένου προιόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή τηλεφωνικώς (27210 29986 ή 6983654500) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@i-beauty.gr) να μη ξεπερνάει τις 3 ημερολογιακές ημέρες, και β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση  επιστροφής των προϊόντων που δεν αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη.